lördag 2 juli 2011

Många som funderar.

Jag har förstått att det är många som undrar vad som händer.
Antingen har man hört det av oss, eller ryktesvägen. så nu tar jag det här, en gång för alla så slipper folk undra och spekulera.

Bloggen vilar just nu eftersom jag & Henrik genomgår skilsmässa.
Vi delar på oss men kommer att bo kvar i Torp, ffa för barnens skull. Vi väljer att inte bryta upp dem från både kärnfamilj och en mkt stabil förskola på en och samma gång.

Anledningen till vår skilsmässa är att vi har insett att vi de senaste åren har levt som bra vänner, inte som ett älskande par. Detta är en lugn och sansad skilsmässa och vi är fortfarande vänner och vi hoppas bägge två på att det förblir så.
Det finns inget som ligger till grund för detta beslutet mer än att vi har pratat oss fram till detta.
Ingen har variot otrogen, ingen har misshandlat den andre eller liknande. Har ni hört något annat så är det lögn.

Vi är nu mitt uppe i husförsäljning och allt vad det innebär samt att vi försöker ställa om till att bli varannanveckas förälder och att vänkja oss vid tanken på att den andre inte kommer att finnas där 24 timmar om dygnet.
det är mkt nu på alla sätt och vis, men vi mår ändå bra.
Det är ett välgrundat beslut och vi betackar oss från kommentarer som "ni måste försöka mer". Nä, det måste vi inte. Vi har försökt länge och nu avslutar vi det hela innan det finns bitterhet med. Det kommer aldrig att gagna barnen.
Alla våra val nu görs med barnens bästa framför ögonen. Kanske blir vänner och familj lite bortprioriterade nu, men vi ber om ert överseende med detta eftersom vi ändå genomgår en stor förändring i våra liv.

Vi är föräldrar och det fanns en anledning till att vi en gång skaffade barn med varandra. Den kallas kärlek. Vi har fortfarande ett visst mått av kärlek oss mellan, men inte på det sättet som det ska vara i en relation.

Så är det nu.
Detta är sanningen bakom vår skilsmässa. Allt annat ni hör är inte sant. Undrar ni något så fråga mig eller Henrik. Vi svarar på era frågor, vi är öppna.

Tack!

1 kommentar:

Malin sa...

Stor kram till dig min fina vän. Finns här för dig. Kram Malin